Ruilen & Retourneren – Lutfy
Tijdelijk GRATIS verzending in Nederland & België!

Ruilen & Retourneren

Ruilen & retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Misschien omdat je het product niet leuk vindt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet zou willen houden. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling zonder opgave van reden te annuleren tot 14 dagen na ontvangst. Je hebt 14 dagen na de annulering de tijd om jouw product te retourneren.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag terug. Alleen de kosten voor het terugkeren van je huis naar ons bedrijf zijn voor je eigen rekening. Deze kosten zijn ongeveer € 6,95 per pakket, voor de exacte tarieven raadpleeg je de website van je koerier.

Als je gebruik maakt van jouw retourrecht, zal het product worden teruggestuurd naar de webshop met alle accessoires en in de originele staat en verpakking. Om dit recht te gebruiken, kun je op de onderstaande link klikken door het formulier in te vullen en dit formulier naar contact@Lutfy.nl te sturen.

We zullen dan het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket retourneren, op voorwaarde dat het product in goede staat is teruggestuurd.

Als het product of de verpakking is beschadigd, kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorgeven. Dus behandel het product met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is tijdens een retour.

Veilig online afrekenen

Wij beschermen jouw gegevens d.m.v een SSL-beveiliging.

Gratis verzending in Nederland & België!

Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening!

7 dagen per week klantenservice!

Ons klantenservice team staat klaar om u verder te helpen!

Wij hanteren 100% tevredeheidsgarantie.

Meer dan 30.000+ tevreden klanten in de Benelux!