Voordelen Van Online Winkelen – Lutfy
Tijdelijk GRATIS verzending in Nederland & België!

Voordelen Van Online Winkelen

Voordelen Van Online Winkelen

Om maar even heel erg iedereen over één kam te scheren kan ik wel zeggen dat er in het leven een paar dingen zijn die praktisch iedere vrouw wel graag doet: make-uppen, het verorberen van een flink stuk chocola en natuurlijk: shoppen. Tegenwoordig hebben we de luxe dat we niet eens meer de deur uit hoeven voor ons wekelijkse portie shoppen en dat is nog meer één van de vele voordelen dat online shoppen met zich meebrengt!

Geen opdringerige verkopers
Je hebt je voet nog niet over de drempel gezet of er vliegt direct een iets te enthousiaste verkoopster op je af die zo te zien maar wat blij is met haar eerste klant van de dag. Snapt de vrouw nou niet dat je niet echt zit te wachten op opmerkingen als ‘Ja, leuk he ik heb ‘m zelf ook!’ bij ieder kledingstuk dat je ook maar dreigt aan te raken. Kijk, daar heb je online lekker geen last van. En kan je rustig zelf kijken. 

Geen ‘geen saldo’ verrassingen
Met een afgeladen mandje stap je met een smile van oor tot oor naar de kassa en roetsj je voor de zoveelste keer die dag je pinpas door het apparaat. Tot ineens een venijnige piep in je oor laat weten dat het saldo van je bankrekening er deze keer een stokje voor steekt. Ja, en dan met het schaamrood op je kaken alles weer terug in de rekken hangen…

Geen gesjouw
Hier een tasje, daar een tasje en nog één en nog één…. tot je op een gegeven moment de striemen in je pols hebt staan en je zwetend en hijgend verzucht waarom je in godsnaam geen personal sjouwer hebt. Hey, ik heb nieuws voor je: bij online shoppen doet de postbode het zware werk voor je!

Minder snel impulsieve aankopen
Kijk, als je in de winkel oog in oog met die gorgeous tas staat en NU moet beslissen of je ‘m neemt is de kans groot dat je je dankzij de opdringerigheid van het personeel (mevrouw, het is de láátste!) laat overhalen en ‘m uit pure paniek koopt. Online kun je er gerust nog een nachtje over slapen, ze hebben er vaak toch meer dan genoeg op voorraad.

Geen gezeur
Heerlijk een dagje shoppen met vriendlief, wat is er nou gezelliger dan dat. Nouja, de eerste paar winkels gaat het nog wel, tot hij het na winkel 5 ineens niet meer trekt en dat ook duidelijk laat merken. Oplossing: je lekker even terugtrekken op de bank en online helemaal losgaan!

Kortingshoppen
Thank god for internet en de websites die vaak betere prijzen kunnen aanbieden omdat ze geen dure vestigingen hebben en dure opslagkosten.  

Uitleg bij producten
Hartstikke fijn dat ze er zijn als je wat te vragen hebt, maar helaas weten die verko(o)p(st)ers vaak van geen ophouden. Bij online shoppen hoef je helemaal niemand wat te vragen, want je vindt bij ieder product meer dan genoeg uitleg en specificaties in honderd verschillende talen en kun je gewoon lekker skippen wat je niet boeit.

Veilig online afrekenen

Wij beschermen jouw gegevens d.m.v een SSL-beveiliging.

Gratis verzending in Nederland & België!

Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening!

7 dagen per week klantenservice!

Ons klantenservice team staat klaar om u verder te helpen!

Wij hanteren 100% tevredeheidsgarantie.

Meer dan 30.000+ tevreden klanten in de Benelux!