Tips om veilig online te shoppen – Lutfy
Tijdelijk GRATIS verzending in Nederland & België!

Tips om veilig online te shoppen

Tips om veilig online te shoppen

Tips om veilig online te shoppen

Online shoppen is gemakkelijk, bespaart tijd en is handig omdat het assortiment in veel webshops eindeloos groot is. Bij verschillende webshops kun je bovendien gebruik maken van een actiecode waardoor je vaak voordeliger uit bent dan wanneer je hetzelfde product in de fysieke winkel koopt.

We kennen allemaal de bekende grote webshops zoals Bol.com, Wehkamp en Zalando, maar soms komt het ook voor dat je bij een andere webshop wel eens iets bestelt. Denk je er dan weleens over na of het online shoppen in jouw gekozen webshop wel veilig gebeurt? Hieronder een aantal tips die je in gedachten kunt houden als je online aan het winkelen bent.

Gebruik je gezonde verstand

Heeft de webshop waar je wilt bestellen een contactpagina? Heeft de webshop een veelgestelde vragen paginaZiet de webshop er goed en netjes uit? Heeft de website een goede algemene voorwaarden? Als je het niet helemaal vertrouwt, zijn dit soort pagina's of de reviews die vaak op een webshop staan weergegeven hetgeen waaraan je kan zien of de website te vertrouwen is. Of kijk naar de buttons onderaan de website, daaraan is vaak te zien of je veilig kan betalen. 

Heeft de webshop meerdere betaalmethodes?

Heb je een product toegevoegd aan het winkelmandje en wil je het product afrekenen, bekijk dan of de webshop meerdere betalingsmethodes heeft. Dit kun je in het afrekenproces. Dit betekent dat de webshop aangesloten is bij meerdere betaalproviders en dat is een goed teken. 

Kies een veilige manier van betalen

Betalen via iDeal is praktisch en zeker. De betaling doe je immers in de beveiligde omgeving van je eigen bank. Betaal je met Paypal dan geldt er een aankoopbescherming. Word je bestelde product niet thuis geleverd, dan krijg je simpelweg je geld terug.

Veilig online afrekenen

Wij beschermen jouw gegevens d.m.v een SSL-beveiliging.

Gratis verzending in Nederland & België!

Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening!

7 dagen per week klantenservice!

Ons klantenservice team staat klaar om u verder te helpen!

Wij hanteren 100% tevredeheidsgarantie.

Meer dan 30.000+ tevreden klanten in de Benelux!